Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Voor juiste weergave op tablet en smartphone ' switch to the full site'  

Gildenbondsharmonie Boxtel

Alles is anders dit jaar, en voor het eerst in meer dan 35 jaar geen Kasteelconcert en het plein achter het Baanderherencollege is niet de binnenplaats van Kasteel Stapelen. Maar toch hebben we zondag 20 september een vrolijke zonnige start gemaakt met een mooi concert.

 

Duckies

 Er zijn setjes kaarten te koop met Gildenbonds Duckies die ons lid Anneke Penson heeft getekend.

 

Duckies verkoop

U kunt kaartjes kopen bij

De kaartjes kosten 6 euro per set van 12 kaarten en binnen Boxtel worden ze gratis bezorgd.

 

Muziekdocenten Gildenbonds

 


 

Mari van Gils

 

 

  


 

Hans Raaijmakers

 

Hans is docent slagwerk en drums. Hans heeft gestudeerd aan het Brabants Conservatorium in Tilburg en is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus. Sinds zijn studietijd is hij werkzaam in diverse disciplines: zowel in klassieke muziek als lichte muziek. De ervaring die Hans opdoet als muzikant, neemt hij mee in zijn lessen en probeert hij door te geven aan zijn leerlingen. Tot op de dag van vandaag werkt Hans bij Philharmonie Zuidnederland en bij het Fontys Conservatorium. Verder speelt hij in de bands ‘Foulplay’ en ‘Grammy Lou’ en speelt hij sinds enkele jaren de eindvoorstellingen mee van de Fontys academie voor Musical- en Muziektheater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Karin Tooren

Als meisje van 6 jaar begon Karin Tooren met dwarsfluit spelen.

Nu ruim 40 jaar later beleeft zij nog net zoveel plezier aan het instrument als toen. Nadat zij het conservatorium in Utrecht had afgerond heeft zij op vele muziekscholen binnen de Meijerij gewerkt. Zij gaf dwarsluitlessen, ensemblelessen en theorielessen in Veghel, Rosmalen, Berlicum, Schijndel, DenBosch en Eindhoven en was afdelingshoofd muziek bij het vroegere Centrum voor de Kunsten in Boxtel.

“In iedere les staat mijn passie voor het unieke leerproces van elk kind centraal. De liefde voor de dwarsfluit en het plezier van muziek maken maakt het werken met de leerlingen in iedere les tot een feestje.”

Naast dwarsfluitdocent heeft Karin zich de afgelopen jaren ook ontwikkelt als zangcoach en koorcoach.

“Mensen hun eigen kracht laten ervaren, dat is de beweging die ik aan wil zetten. Hoe mooi is dat te kunnen doen door je eigen stem en de schoonheid van muziek? Daar krijg je zoveel energie van!”

 

Meer over Karin Tooren en haar multidisciplinaire werkzaamheden komt u te weten via www.gidspraktijk.nl  of stel uw vraag via k.tooren@gidspraktijk.nl

 

 

 

 

 


 

Ludwig Attevelt

Ludwig Attevelt studeerde saxofoon en orkestdirectie aan het conservatorium in Tilburg. In respectievelijk 1988 en 1993 studeerde hij daarin cum laude af.

Daarnaast studeerde hij nog piano, compositie, ensembleleiding, arrangeren en lichte muziek bij Willem Kühne. Hij speelde in diverse bands. Van popbands tot jazzformaties en big bands. Van saxofoonkwartetten tot orkesten en leidde verschillende  ensembles, koren en symfonieorkesten.

 

Motivatie en ambitie

Met mijn brede ervaring in het spelen, dirigeren en lesgeven sta ik vooral voor kwaliteit.

Als allround musicus heb ik een meerwaarde, die in de manier van muziek maken terugkomt. 

Je kunt bij mij voor alle stijlen terecht. Ik bied een brede muzikale opleiding waarbij ik ook het samenspel wil bevorderen in verschillende vormen. Ik ben een musicus met passie voor muziek.
Een instrument is een middel om te ervaren wat muziek voor je kan betekenen. 
Ik heb veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van een leerling en kan ontroerd raken 
wanneer een leerling speelt zoals alleen hij of zij dat kan.

Als een leerling dan van zijn/haar eigen spel kan genieten is mijn missie geslaagd.

Website: http://www.ludwigattevelt.nl

email: info@ludwigattevelt.nl


 

Sef Pijpers

 

Sef speelt al jaren met plezier klarinet en basklarinet. Hij is opgegroeid in een muzikaal gezin en gaandeweg heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Met veel plezier en enthousiasme geeft hij zijn kennis en passie door aan zijn leerlingen. Jong of oud en op alle niveaus. Je bent welkom!

 

 

 

Klarinet

Zijn klarinetstudie heeft hij gevolgd aan het Brabants Conservatorium. Naast het lesgeven vindt hij het ook nog steeds heerlijk om concerten te geven in orkesten of ensembles.

Daarnaast dirigeert hij verschillende harmonieorkesten.

 

 

 

 

 


 

Wouter van Breugel

Al op jonge leeftijd was ik betoverd door de dwarsfluit. Zo’n veelzijdig instrument met zo’n prachtige klank! Ik leerde al snel dat de fluit voor mij het ideale instrument was om mijn muzikaliteit naar buiten te brengen.

Naast een passie voor de fluit, bleek ik ook een passie voor het lesgeven te hebben! Dit doe ik ondertussen al meer dan 20 jaar met ontzettend veel plezier. Zowel bij MuzeBox, maar ook op het conservatorium in Tilburg en in mijn eigen praktijk in Tilburg. 

 

Na mijn studie op het Fontys Conservatorium in Tilburg ben ik op heel wat plekken te horen en te zien geweest met mijn fluit. Zowel met kleine ensembles, als met grote orkesten. Ik heb zelfs een keer mogen optreden voor koningin Beatrix. En ik ben te horen geweest met enkele bekende artiesten zoals Guus Meeuwis, Nick en Simon, Roel van Velzen en Marco Borsato. Je ziet dat je met de dwarsfluit werkelijk alle kanten op kunt!

PLEZIER MAKEN

Tijdens de lessen wordt er gewerkt, maar het plezier in muziek maken is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Je kunt op hele jonge leeftijd al beginnen met dwarsfluit. Voor kleine kinderen zijn er zelfs speciale kleine dwarsfluiten gemaakt waarop je al snel en gemakkelijk de beginselen kunt leren.

Wil jij ook eens ervaren hoe mooi de dwarsfluit is en ontdekken of ook jij een passie voor dit instrument hebt? Kom eens een kijkje nemen! Je bent van harte welkom!

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?