2022 in VOGELVLUCHT, van achter naar voor:

 

27 november 2022  Wat was dat mooi, ons najaarsgala Vive La France. De bezoekers waanden zich echt een middagje in Parijs. Dank aan Txemi: fijn dat we op deze mooie manier afscheid hebben kunnen nemen. Maar ook dank aan solisten Muriel van Eersel, Friedrich Hlawatsch en Rob Stoop, aan sponsoren Proef Culinair, Harrie Hobbelen en Bosch Wijnkopers. Maar ook alle muzikanten en andere medewerkers voor en achter de schermen.

C'etait formidable!   


18 September 2022.                                   

Helaas geen Kasteelconcert dit jaar, maar we voelden ons best wel thuis in de Walnoot. Vanwege het weer speelden Harmonie, Leerlingen en Big Band Boxtel binnen en samen met het publiek hebben we er een gezellige muzikale middag met een fijne nazit van gemaakt. De Big Band swingde als vanouds, Renee gaf de toelichting bij de Disneyliedjes van de leerlingen en de harmonie speelde alvast een voorproefje op het najaarsgala: Vive La France.  


9 en 10 juli 2022 was het dan toch zover: Onbeperkt On Stage: Samen vulde de Dommelhal met het talent van Floor, Ad, Nando, Drumband Eckartdal, Jurgen, Cheyenne, Mark, Roel en Jeppe. Allemaal begeleid door het Onbeperkt On Stage Orkest onder leiding van Mari van Gils.  Jammer dat Laura er niet bij kon zijn, maar het was toch groot feest.

Dank aan en felicitaties voor  alle medewerkenden op en ook achter het podium! 


2022 Het is elk jaar weer een mooi feestje: de intocht van de avondvierdaagse. Ook dit jaar waren we er weer bij, en ook ter promotie van het aanstaande Onbeperkt On Stage Gala werd er stevig uitgepakt. 

Presentator Nando Liebregts was er ook bij, en de wandelaars konden genieten van bekende hits, filmmuziek en verleidelijke Arabische dansen. 


12 juni 2022 waren we er weer bij: De Heilig Bloedprocessie. Nieuwe route maar wel fijn weer veel publiek.  Wist u dat we in 1908 speciaal zij opgericht vanuit de St Petrus en Paulus parochie omdat anders steeds weer muzikanten van buiten Boxtel gevraagd moesten worden om de processie te begeleiden? Een mooi fotoverslag is te zien op de nieuwsbrief van Brabants Centrum

https://www.brabantscentrum.nl/nieuws/algemeen/37022/heilig-bloedprocessie-baadt-in-junizon


10 april 2022 Dat was weer een mooie middag. Roy Maas, onze trombonist had het allemaal goed voor elkaar. Hij mocht voor een groot publiek en voor zijn leraar Jeroen Geurts en juryleden John Groeneveld en Gerard de Krom zijn D-Examen afleggen. Cum Laude Geslaagd .

Hartelijk gefeliciteerd Roy


Dubbele Gildenbondsdiensten op 10 april, de Palmpasenoptocht kan altijd rekenen op muzikale begeleiding vanuit het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie.

Veel lentekleuren en vrolijke gezichten altijd. Click op de foto voor een filmpje.


Corona is niet alleen een Mexicaans biertje, het was ook de reden dat wij helaas geen nieuwjaarsconcert konden geven zoals we dat al jarenlang gewend zijn.

Maar niet te lang getreurd: een gedeelte van het programma dat we daarvoor gepland hadden hebben we maar meegenomen naar een zonnig Lenteconcert in Mexicaans sferen.

Uiteraard werd er wel Corona geschonken die dag (het biertje dan)